Kunne du tenkt deg å logge på alle dine bedriftsapper med BankID?

Med Enterprise Mobility Suite (EMS) trenger du ikke BankID engang, men løsningen gir deg samme fordelen. Du har tilgang på alle dine daglige bedriftsprogram ett sted. Alt du trenger er ett brukernavn og ett passord.


Hva inneholder EMS?

 

SKYIDENTITET + TILGANGSADMINISTRASJON
Tusenvis av apper, 1 identitet

La dine brukere slippe å måtte logge inn i bedriftens applikasjoner med ulike passord flere ganger. Gi dem selvbetjent og enkel pålogging for alle programmene. Én innlogging - 1.gang! Dermed blir det enklere å administrere identiteter både lokalt og i skyen.


ADMIN. AV MOBILE ENHETER OG MOBILPROGRAMMER
Administrere iOS, Android, Windows – fra ett sted

Administrer og beskytt bedriftsapper, og -data på nesten alle typer enheter med Microsofts løsning for administrasjon av mobile enheter (MDM) og mobilprogrammer (MAM).

 

 

 

SKRIVEBORDSVIRTUALISERING
La arbeidet bli på arbeidsplassen

Hjelp ansatte til å bli mer produktive, hold bedriftsapper og personlige apper fra hverandre. Strøm programmer fra datasenteret eller skyen slik at brukere kan være produktive overalt og på alle slags enheter, samtidig som dataene beskyttes.

BESKYTTELSE AV INFORMASJON
Sikkerhet på bedriftsnivå for virksomheten din

Krypter viktige filer og data for å sikre at det bare er de rette personene som har tilgang. Identifiser avanserte, vedvarende trusler før de skader organisasjonen din. Med Microsofts løsning for beskyttelse av informasjon kan du beholde kontroll over bedriftsdata selv når de deles med andre, innenfor eller utenfor organisasjonen

INTEGRASJON

Vi kan hjelpe deg og din bedrift med integrasjonen for å tilpasse og konfigurere komponentene, slik at de passer inn med de arbeidsprosesser og sikkerhets policy som foreligger.