TELECOMPUTING KAN NÅ TILBY SKYBASERTE APPLIKASJONER TIL DET SKANDINAVISKE OLJE- OG GASSMARKEDET.

TeleComputing har inngått avtale med Schlumberger om å tilby skytjenester til det skandinaviske olje- og gassmarkedet. Tilbudet vil sikre fleksible og innovative løsninger levert som “software as a service”, basert på Schlumbergers BluCube* E&P applications infrastructure solution og TeleComputing sin norske skyplattform.

TeleComputing har de siste årene fått en unik posisjon som en av Nordens ledende leverandører innenfor utvikling av fremtidens skyløsninger. “Denne avtalen lar oss levere innovative og kreative løsningene til brukere innen geovitenskap og ingeniørområdet, hvor verdiene skapes i olje- og gass industrien. Mange av våre kunder i olje- og gass bransjen er dedikerte til Schlumberger programvare i sin bearbeiding av store datamengder. De store endringene innenfor Olje og gass-sektoren innebærer at kundene fremover ønsker å få levert løsninger som ferdige, skalerbare tjenester fremfor tradisjonell anskaffelse og drift,”sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i TeleComputing.

TeleComputing vil tilby Schlumbergers BluCube løsning som en «ready-to-run» konvergert infrastruktur, tunet for Schlumbergers programvare fra sitt Green Mountains datasenter i Stavanger. 

Mer informasjon:
TeleComputing AS: Sven Tore Kaasa,
administrerende direktør, tlf: +47 922 50 019

Les artikkel fra Computerworld her.