RAC Group inngår IT-driftsavtale med TeleComputing

RAC Group har inngått IT-driftsavtale med TeleComputing. Avtalen omfatter IT-driftstjenester for bl.a. dekk-kjeden Dekk 1, dekkimportøren Gummi Centralen og bilglasskjeden Steinspruten Bilglass og deres virksomhet over hele Norge.

"Med bakgrunn i et ønske om å samle og konsolidere IT-tjenestene for å skape synergi på tvers av selskapene gikk vi ut i markedet for å finne en fremtidig IT-driftspartner. Vi ønsket oss en kjedetilpasset, enkel, kostnadseffektiv og moderne IT-driftsløsning som er fleksibel og løpende dekker våre behov og setter oss i stand til å fokusere på vår egen kjernevirksomhet. I avtalen med TeleComputing får vi tilgang til en moderne og fleksibel driftsplattform som løpende tilpasses gruppens behov ", sier Kjetil Thorstensen, IT-sjef i RAC Group AS.

Avtalen er basert på en hybrid IT-driftsplattform for Windows applikasjoner integrert med Office 365. Avtalen omfatter også support for de ulike virksomhetenes selskaper. Gjennom TeleComputing får selskapene i RAC Group en fleksibel IT-plattform som enkelt kan skaleres både opp og ned i takt med løpende behov uten at RAC Group trenger å tenke på servere, infrastruktur og drift.

"Vi er svært glade over tilliten RAC Group har vist oss og vi gleder oss til å jobbe sammen med RAC Group i årene fremover. TeleComputing har bygget opp mye kompetanse og erfaring med kunder med større kjedevirksomhet og denne avtalen styrker vår posisjon som en ledende IT-driftsleverandør innenfor dette området", sier Lars David Klausen

For mer informasjon, kontakt:
TeleComputing AS: Lars David Klausen, Salgs- markedsdirektør,
tlf: +47 93 48 37 17

RAC Group AS: Kjetil Thorstensen, IT-sjef i RAC Group,
tlf +47 90 93 33

Om RAC Group
RAC Group er et investeringsselskap innenfor tjenester og produkter skapt av ferdsel på vei. Vi har en grundig kjennskap til bilbransjen og bred erfaring med forretningsutvikling og finansiell restrukturering. Dette gir oss muligheten til å hjelpe bedrifter som har et utviklingspotensial eller behøver en snuoperasjon. Vår strategi er å være industrielle og langsiktige eiere. Ved å samle flere virksomheter skaper vi synergier på tvers av selskapene, og skaper bærekraftige forretningskonsepter innen bil og transport. Vi skal utvikle gode produkter og tjenester som etterspørres av forbrukere og næringsdrivende. Vår visjon er å gjøre bilhold enkelt.

Mer informasjon  http://racgroup.no/