Om TeleComputing

TeleComputing har i dag Europas største og mest moderne felles driftsplattform tilpasset SMB-markedet. Vi leverer alt fra komplette IT-driftsystemer til enkelt-tjenester knyttet til spesifikke behov som vi integrerer i kundens eksisterende infrastruktur. 

Med våre tjenester får små og mellomstore bedrifter tilgang til IT med en kvalitet og sikkerhet som normalt er forbeholdt store internasjonale selskaper. TeleComputing har hovedkontor i Asker, samt kontorer i Bergen, Stavanger, Bryne og Stockholm.

Bedriften

"TeleComputing skal ikke være best i alt innen IKT. Men vi skal være best i det vi driver med, og det er sentralisert IT-drift og nettbasert programvaredistribusjon, for å si det litt teknisk. Dette har vi bevist at vi er siden før årtusenskiftet, og vi kan i dag si at vi er det fremste fagmiljøet på skybasert IT-drift for det profesjonelle markedet i Norden". 

Sven Tore Kaasa

Administrerende direktør 
TeleComputing AS

 

Visjon og verdier

Vår visjon og våre verdier er mer enn flotte ord i festtaler. De er både vår strategi, vår inspirasjon og vårt mål.

>>

Konsernet

TeleComputing var først i verden med å tilby ASP og er i dag Nordens ledende tilbyder av skybaserte IT-driftsløsninger for det profesjonelle markedet. 

>>